Sporočila za medije - Sejem Narava - zdravje
SI
Show menu

Sporočila za medije

11. 10. 2012

Naravna in ekološka kozmetika

S ponosom vas obveščamo, da je IKC – Inštitut za kontrolo in certifikacijo UM podelil prvi certifikat za naravno kozmetiko slovenskemu proizvajalcu kozmetičnih proizvodov Mercator IP d.o.o. - Dvorec Trebnik. Mercator IP d.o.o. - Dvorec Trebnik je tako z 10.10.2012 prejel certifikat za 16 kozmetičnih proizvodov, ki izpolnjujejo zahteve standarda »Naravna in ekološka kozmetika«© za naravne kozmetične proizvode.
Preberi več
10. 10. 2012

Jutri se odpre sejem Narava-zdravje

Jutri odpiramo vrata sejma Narava-zdravje, na katerem se predstavlja 286 podjetij iz 15 držav. Že 43. sejem Narava–zdravje predstavlja izdelke, dejavnosti in ekološko ozaveščene ideje za zdravo življenje ter trajnostni razvoj skozi štiri tematske sklope: Prehrana, Wellness in gibanje, Zdravje, Eko dom in okolje. Častna pokrovitelja letošnjega sejma sta Ministrstvo za kmetijstvo in okolje ter Ministrstvo za zdravje RS. Slovesna otvoritev bo ob 19. uri v dvorani Povodni mož. Sejem bo uradno odprl minister za kmetijstvo in okolje RS, Franc Bogovič. Podeljena pa bodo tudi priznanja Planetu Zemlji prijazne občine.
Preberi več
10. 10. 2012

Sporočilo za medije Ministrstva za kmetijstvo in okolje RS

Jutri svoja vrata odpira Sejem Narava - zdravje na Gospodarskem razstavišču. Na sejmu se predstavlja tudi Ministrstvo za kmetijstvo in okolje, in sicer s prikazom poti mleka od pašnika do trgovske police, promocijo lokalno pridelane hrane – projektom Tradicionalni slovenski zajtrk in informiranjem potrošnikov s podatki o pridelavi ter pomenu uživanja zelenjave.
Preberi več
5. 10. 2012

Še teden dni do sejma Narava-zdravje

Še teden dni je do sejma Narava-zdravje, ki, kot se za ta letni čas spodobi, povezuje naravo z zdravjem ter prek slogana Podari jabolko! osvešča obiskovalce k zdravemu življenjskemu slogu. Ni namreč pomembno le, kaj jemo, ampak tudi kako bivamo, skrbimo za svojo celostno kondicijo in kakšen je naš odnos do okolja, kako uporabljamo vire in energijo. Dovolj učinkovito? Trajnostno? Se zavedamo, kako pomembno je, da čim bolj znižamo vpliv na okolje?
Preberi več
19. 4. 2012

GR – partner Ekokonference

19. in 20. aprila potekata na Gospodarskem razstavišču dve odmevni prireditvi na temo ekologije, katerih partner jeGospodarsko razstavišče. Društvo Planet Zemlja organizira Ekokonferenco in podelitev priznanj za projekt Zemljo so nam posodili otroci. Cilj Ekokonference je pokazati na vse večjo soodvisnost ekologije in ekonomije. Na konferenci bodo obravnali področja energetike, vpliv IPPC direktive na gospodarstvo ter promet in zmanjšanje obremenjevanja okolja.
Preberi več

Novice

12.09.2022

Uspešno izpeljan 52. sejem Narava-zdravje

Za nami sta 52. sejem Narava-zdravje in 15. Otroški bazar.
Preberi več >>
25.05.2022

Nosilci dopolnilne dejavnosti na kmetiji imajo tudi letos možnost ugodnejše prijave preko KGZS

Tudi letos nosilcem dopolnilne dejavnosti na kmetiji Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Gospodarskim razstaviščem ...
Preberi več >>
10.05.2022

52. sejem Narava-zdravje bo potekal že v septembru!

Letošnji sejem Narava-zdravje bo potekal že septembra in sicer od petka, 9. do nedelje, 11. septembra na Gospodarskem razstavišču ...
Preberi več >>
Arhiv novic »