Narava zdravje
O sejmu

Sejem za zdrav življenjski slog

 

Živite zdravo in v sožitju z naravo. Odkrijte najbolj naravno in naravi prijazno ponudbo, ki spodbuja zdrav življenjski slog in trajnostne izbire.

Vsebine poudarjajo pomen zdravja, zdrave prehrane, gibanja in dobrega počutja ter varovanja okolja in stika z naravo.

V ospredju je zdrava, lokalno pridelana in sveža hrana. Na sejmu se predstavljajo ponudniki domačih mlečnih izdelkov, medu, sadja in zelenjave, različnih olj ter izdelkov s čilija.

Udeleženci sejma lahko raziskujete naravi prijazne izdelke za nego kože, aromaterapijo, odkrivate prednosti naravne kozmetike ter se udeležite poučnih predavanj o osnovah nege kože in zaščite kože pred UV sevanjem tudi pozimi.

Vzporedno s sejmom Narava-zdravje poteka 30. BIOEXO razstava eksotičnih živali. Obiskovalci imate priložnost spoznati edinstven živalski svet in pomen varovanja biotske raznovrstnosti ter odpraviti strah pred njimi .

V današnjem hitrem načinu življenja se vsakodnevno srečujemo z različnimi oblikami stresa, zato strokovnjaki predstavljajo različne pristope in tehnike za uravnavanje skritega stresa ter doseganje duševnega zdravja.

Poleg tega je cilj sejma povečati ozaveščenost o zdravem načinu življenja. Na sejmu se izvajajo brezplačne meritve, različne delavnice in ozavešča o problematikah kot so srčno-žilne bolezni, celiakija, demenca in ponudili rešitve za spodbujanje boljšega razumevanja in podpore prizadetim.

Pripravljamo tudi spremljevalni program, ki je zanimiv in privlačen za vse generacije, pričakujemo več kot 100 različnih predstavitev.

Z interaktivnimi razstavami, informativnimi delavnicami in privlačnimi predstavitvami je sejem namenjen vsem, ki želite sprejeti bolj zdrav in okolju prijazen način življenja.

 

Sejem Narava-zdravje

SEZNAM RAZSTAVLJAVCEV

Fotogalerija 2023

Novice