Narava zdravje
O sejmu

Sejem za zdrav življenjski slog

 

Živite zdravo in v sožitju z naravo. Odkrijte najbolj naravno in naravi prijazno ponudbo, ki spodbuja zdrav življenjski slog in trajnostne izbire.

Letošnje vsebine poudarjajo pomen zdravja, zdrave prehrane, gibanja in dobrega počutja ter okolja in stika z naravo.

Tudi letos je v ospredju zdrava, lokalno pridelana in sveža hrana. Na sejmu boste lahko spoznali ponudnike domačih mlečnih izdelkov, medu, gob, sadja in zelenjave, različnih olj ter izdelkov s čilija.

Udeleženci sejma lahko raziskujete najnovejše trende ekološke nege kože in aromaterapije, odkrivate čudeže naravne kozmetike ter se udeležite poučnih predavanj o osnovah nege kože in zaščite kože pred UV sevanjem tudi pozimi.

Za tiste, ki vas zanimata narava in eksotične živali, bo vzporedno s sejmom Narava-zdravje potekala 30. BIOEXO razstava eksotičnih živali. Obiskovalci boste imeli priložnost spoznati edinstven živalski svet in pomen varovanja biotske raznovrstnosti.

V današnjem hitrem načinu življenja se vsakodnevno srečujemo z različnimi oblikami stresa, zato bodo strokovnjaki predstavili različne pristope in tehnike za uravnavanje skritega stresa ter doseganje duševnega zdravja.

Poleg tega je cilj sejma povečati ozaveščenost o zdravem načinu življenja. Na sejmu bodo izvajali brezplačne meritve, različne delavnice in ozaveščali o problematikah kot so srčno-žilne bolezni, celiakija, demenca in ponudili rešitve za spodbujanje boljšega razumevanja in podpore prizadetim.

Pripravljamo tudi spremljevalni program, ki je zanimiv in privlačen za vse generacije. Z interaktivnimi razstavami, informativnimi delavnicami in privlačnimi predstavitvami je dogodek namenjen vsem, ki želite sprejeti bolj zdrav in okolju prijazen način življenja.

 

Preberite

Koristne
informacije

Fotogalerija 2022

Novice