Narava zdravje
O sejmu

Sejem za zdrav življenjski slog

 

Živite zdravo in v sožitju z naravo. Odkrijte najbolj naravno in naravi prijazno ponudbo, ki spodbuja zdrav življenjski slog in trajnostne izbire.

Vsebine so poudarjale pomen zdravja, zdrave prehrane, gibanja in dobrega počutja ter okolja in stika z naravo.

V ospredju je bila zdrava, lokalno pridelana in sveža hrana. Na sejmu so se predstavljali ponudniki domačih mlečnih izdelkov, medu, gob, sadja in zelenjave, različnih olj ter izdelkov s čilija.

Udeleženci sejma so lahko raziskovali najnovejše trende ekološke nege kože in aromaterapije, odkrivali čudeže naravne kozmetike ter se udeležili poučnih predavanj o osnovah nege kože in zaščite kože pred UV sevanjem tudi pozimi.

Vzporedno s sejmom Narava-zdravje je potekala 29. BIOEXO razstava eksotičnih živali. Obiskovalci so imeli priložnost spoznati edinstven živalski svet in pomen varovanja biotske raznovrstnosti.

V današnjem hitrem načinu življenja se vsakodnevno srečujemo z različnimi oblikami stresa, zato so strokovnjaki predstavili različne pristope in tehnike za uravnavanje skritega stresa ter doseganje duševnega zdravja.

Poleg tega je cilj sejma povečati ozaveščenost o zdravem načinu življenja. Na sejmu so izvajali brezplačne meritve, različne delavnice in ozaveščali o problematikah kot so srčno-žilne bolezni, celiakija, demenca in ponudili rešitve za spodbujanje boljšega razumevanja in podpore prizadetim.

Pripravili smo tudi spremljevalni program, ki je zanimiv in privlačen za vse generacije.

Z interaktivnimi razstavami, informativnimi delavnicami in privlačnimi predstavitvami je sejem namenjen vsem, ki želite sprejeti bolj zdrav in okolju prijazen način življenja.

 

Sejem Narava-zdravje

SEZNAM RAZSTAVLJAVCEV

Odpri zemljevid razstavljalcev

Fotogalerija 2023

Novice