SI
Show menu

Sejem za zdrav življenski slog - Narava-zdravje čez teden dni

17. 11. 2016
Na sejmu za zdrav življenjski slog, ki ponuja aktualne vsebine v sklopih Prehrana, Zdravje, Naravna kozmetika, Gibanje, Wellness in Zeleno sobivanje, se na 47. sejmu Narava-zdravje predstavlja 346 podjetij iz 25 držav. Med njimi so letos prvič vsebine, ki obravnavajo odnos človeka z živaljo.
 
Sejem nagovarja vse generacije, da na njem najdejo bodisi nasvet za zdravje, boljše počutje ali lepši videz, trajnostno rešitev v preurejanju svojega doma, bodisi namig za spreminjanje prehranjevalnih navad, sprostitev ali rekreacijo zase, usmeritve za delo na vrtu ali v sadovnjaku. Razstavljavci ponujajo izdelke in storitve, ki jih je mogoče kupiti po ugodnih sejemskih cenah.
V bogatem in dinamičnem spremljevalnem programu je mogoče izbirati med prek 100 različnimi predavanji, delavnicami, degustacijami, okroglimi mizami idr. Ena od nosilnih tem je tudi letos uporaba konoplje v prehrani, industriji in medicini.  

Odpiralni čas
Četrtek, petek, sobota: 9.00–19.00
Nedelja: 9.00–17.00

Vabljeni, da si podrobneje ogledate spremljevalni program, da se nanj akreditirate, ga obiščete in o njem poročate. Za vse podrobnejše informacije smo vam z veseljem na voljo.

Fotoarhiv sejma Narava-zdravje