SI
Show menu

Novice

6. 10. 2017

Zdravje se začne pri kmetu

Letos se na sejmu prvič predstavlja Zveza slovenske podeželske mladine (ZSPM), ki na razstavnem prostoru Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano otroke in odrasle osvešča o pomenu lokalno pridelane hrane. V četrtek, 12. 10., ob 15. uri organizirajo okroglo mizo z naslovom Lokalno pridelana hrana je najboljša. Na njej med drugim sodelujeta kmetijski minister mag. Dejan Židan in varuh odnosov v verigi preskrbe s hrano dr. Jože Podgoršek.
Preberi več
5. 10. 2017

48. sejem Narava-zdravje prihodnji teden

Čez teden dni, od četrtka do nedelje (12.-15. 10.) bo Gospodarsko razstavišče zasedel že 48. Sejem Narava-zdravje, Nature-Health Fair. Prireditev v sklopih Prehrana, Zdravje, Gibanje, Zeleno sobivanje ter Wellness in kozmetika promovira zdrav življenjski slog.
Preberi več
3. 10. 2017

Ste že izbrali predavanje zase?

Razvejano in pestro ponudbo z raznimi predstavitvami, meritvami in degustacijami, ki je tudi prodajen, spremlja bogat in dinamičen obsejemski program. V štirih dneh se bo zvrstilo prek 100 dogodkov, od delavnic, okroglih miz in predavanj, z vsebinami, prek katerih boste dobili nove smernice za zdrav življenjski slog in zeleno sobivanje.
Preberi več
2. 10. 2017

Pokrovčki za Vesele Nogice

Zbirajmo plastične pokrovčke za Društvo Vesele Nogice in pomagajmo izboljšati kakovost življenja otrok s posebnimi potrebami. Za Najo, Anito, Tejo, Živo, Andraža ... Zamaške zbiramo v paviljonu Jurček ob vhodu na sejmišče.
Preberi več
29. 9. 2017

Skupaj za moč srca

Danes je svetovni dan srca. »Skupaj za moč srca« je ključno sporočilo ob letošnjem svetovnem dnevu srca: poskrbimo za zdrav način življenja, preverjajmo pokazatelje lastnega zdravstvenega stanja, pravočasno ukrepajmo ob pojavu znakov, ki lahko vodijo v bolezen.
Preberi več
27. 9. 2017

S ponovno uporabo brezplačno na sejem Narava-zdravje 2017

Ali imate doma pohištvo, belo tehniko, male gospodinjske aparate, igrače, oblačila, posodo in druge še uporabne reči, ki jih ne potrebujete več, ne veste pa, kam z njimi? Pripeljite jih na Povšetovo ulico 4 v Ljubljani, kjer delujeta trgovina in delavnica/popravljalnica, združeni v Center ponovne uporabe (CPU).
Preberi več
13. 9. 2017

Manj reči = manj pospravljanja z Ekologi brez meja

Na posebnem razstavnem prostoru se letos predstavljajo Ekologi brez meja z enim od svojih projektov – Zelenci. Zelenci so zaživeli z vrečkami za sadje in zelenjavo, ki nadomeščajo tanke plastične vrečke, kot nam jih brezplačno in v neomejenih količinah ponujajo tako na oddelkih v supermarketih in na tržnicah.
Preberi več
12. 9. 2017

Sejem Narava-zdravje že oktobra

Še mesec dni nas loči od že 48. sejma Narava-zdravje. Sejem za zdrav življenjski slog od 12. do 15. oktobra ponuja izdelke in storitve s področij zdrave prehrane, zdravja, gibanja, naravne kozmetike in wellnesa ter zelenega sobivanja – od predstavitev poklicev v kmetijstvu do vsestranske uporabe konoplje.
Preberi več
28. 11. 2016

47. sejem Narava-zdravje pritegnil več obiskovalcev kot prejšnja leta

Kar 25.000 obiskovalcev si je ogledalo 47. sejem Narava-zdravje, na katerem je svojo ponudbo od 24. do 27. novembra v sklopih Prehrana, Zdravje, Gibanje, Wellness in naravna kozmetika ter Zeleno sobivanje predstavilo 346 podjetij iz 25 držav. Tudi spremljevalni program s prek 100 različnih predavanj je naletel na zelo dober odmev. Nasvidenje prihodnjo jesen!
Preberi več
24. 11. 2016

Živimo vitalno s 47. Sejmom Narava-zdravje

Danes ob 9. uri je zaživel že 47. sejem za zdrav življenjski slog Narava-zdravje. Z izdelki, dejavnostmi in idejami za zdravo življenje vas pričakuje 346 razstavljavcev iz 25 držav. V spremljevalnem programu izbirajte med več kot 100 različnimi predavanji, svetovanji, delavnicami idr. Častni pokrovitelji sejma sta kmetijsko, okoljsko ministrstvo ter ministrstvo za zdravje. Sejem je odprt vse do nedelje, in sicer od četrtka do sobote od 9. do 19. ure, v nedeljo pa od 9. do 17. ure.
Preberi več