Številne novosti na sejmu za zdrav življenjski slog - Sejem Narava - zdravje
SI
Show menu

Številne novosti na sejmu za zdrav življenjski slog

22. 9. 2020

Sejem, ki ponuja vsebine za zdrav življenjski slog v sklopih PREHRANA-ZDRAVJE-WELNESS in NARAVNA KOZMETIKA-GIBANJE-ZELENO SOBIVANJE, informira, izobražuje in osvešča. KlikniteTUKAJ in si oglejte številne novosti iz letošnjega programa. Spoznavali bomo, kako pripravljati rastlinsko polnovredno hrano, kako peči kruh in pecivo z drožmi, kako pripraviti ozimnico, tudi s fermentiranjem, kakšen vpliv ima prehrana na naše zdravje in zakaj je tako pomembno, kako se prehranjujemo. Izobraževali vas bomo o tem, kako vzgojiti in uporabljati zelišča. Prepričali se boste lahko, kako okusno in zdravo je brezalkoholno pivo.

Poskrbeli smo za različne načine vadbe, tudi za tekače, ki se pripravljate na Maraton po Ljubljani. Kako zdravi ste, lahko preverite na številnih meritvah, ki jih izvajajo Študentje medicine Slovenije idr. Na sejmu bodo izvajali tudi prikaze oživljanja in nudenja prve pomoči. Zakaj se cepiti – o tem se bomo spraševali, predvsem pa odgovarjali na okrogli mizi z uglednimi strokovnjaki. Kako pomembni so medosebni odnosi, kako je tudi tukaj posegla nova epidemija, kaj vse je posledično povzročila izolacija pri otrocih in mladostnikih in kako si povrniti oz. obdržati mentalno zdravje, pa kliknite TUKAJ in si rezervirajte čas za vaše teme in obisk sejma. Spremljajte program, ki se dnevno dopolnjuje.

Prepričajte se, na njem bomo pozornost posvetili tudi kužkom in njihovi vzgoji ter drugim domačim živalim in, seveda, okolju in podnebnim spremembam. Zdravo z naravo torej! Kdaj le, če ne zdaj!

Novice

12.09.2022

Uspešno izpeljan 52. sejem Narava-zdravje

Za nami sta 52. sejem Narava-zdravje in 15. Otroški bazar.
Preberi več >>
25.05.2022

Nosilci dopolnilne dejavnosti na kmetiji imajo tudi letos možnost ugodnejše prijave preko KGZS

Tudi letos nosilcem dopolnilne dejavnosti na kmetiji Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Gospodarskim razstaviščem ...
Preberi več >>
10.05.2022

52. sejem Narava-zdravje bo potekal že v septembru!

Letošnji sejem Narava-zdravje bo potekal že septembra in sicer od petka, 9. do nedelje, 11. septembra na Gospodarskem razstavišču ...
Preberi več >>
Arhiv novic »