SI
Show menu

Prvi dan v duhu zdravja, narave in eko občin

17. 10. 2013
Danes zjutraj so se odprla vrata 44. sejma Narava-zdravje in 11. Kampinga & Karavaninga. Na obeh prireditvah se predstavlja 313 podjetij iz 17 držav. Njihove predstavitve dopolnjuje izjemno bogat in razvejan obsejemski program – pravi svetovalni maraton – s prek 200 delavnic, predavanj, prikazov ...!
Omenimo samo nekaj tem danes: Kam po pomoč pri opuščanju kajenja; Grafologija in osebna rast; Kampanja o diabetesu; Konstruktivna komunikacija; Razreševanje konfliktov; Gojenje gob – šitake in zdravilne gobe; Kaj bi morali nujno vedeti o hrani, če želite biti zdravi! Ljubljanica – dediščina reke; Lokalni ekološki produkti za vsak dan; Optimalna kislost zemlje; Začimbnice – vir zdravja in dobrega počutja; Kako si lahko s prehranskimi dopolnili izboljšamo zdravje in vitalnost; O sladkorju, ogljikovih hidratih in prehrani otrok; Za ušesa te bom!, Ta zdrav jedilnik! – delavnici za otroke; Kuharska ustvarjalnica in peka palačink z jadranko Juras; Pravljice za otroke; S tehniko do zdravja, Kolo – 5200 let; Slovenska naravna kozmetika; Eterična olja za dušo in telo idr. 

Zvečer pa bomo na uradni otvoritvi podelili priznanja z natečaja društva Planet Zemlja najzaslužnejšim eko občinam v Sloveniji. Sejem bo uradno odprl dr. Tomaž Gantar, minister za zdravje Vlade RS.