Dobrodošli na sejmu Narava-zdravje! - Sejem Narava - zdravje
SI
Show menu

Dobrodošli na sejmu Narava-zdravje!

6. 10. 2011
Prvi dan sejma Narava-zdravje, pestre ponudbe izdelkov, dejavnosti in ekološko ozaveščenih idej za zdravo življenje in trajnostni razvoj, ponuja pestro dogajanje. Prvi dan ponuja:
  • Eko dom in okolje - predavanja in okrogli mizi
  • Prehrana - kuhajte na Naravi-zdravje
  • Wellness in gibanje - Mini olimpijada in druge športne aktivnosti Športne zveze Ljubljana
  • Slovesna otvoritev in podelitev priznanj Planetu Zemlja prijazna občina 2011 - četrtek, 6. oktober 2011 ob 19.00 uri
  • Sledite znakom za certifikate
Vsebine več kot 200 razstavljavcev iz petih držav se tako kot lani predstavljajo po tematskih sklopih: Prehrana, Wellness in gibanje, Zdravje za jutri ter Eko dom in okolje. Prek posebnega označevalnega sistema vas Zveza potrošnikov Slovenije osvešča, na kaj bodite pozorni pri nakupu izdelkov in katere so bistvene razlike med posamičnimi oznakami, kot so ekološko, naravi prijazno, zeleno, trajnostno ipd. Izvedeli boste, kaj vse omogočajo zelena delovna mesta in zakaj so pomembna. Predstavlja se naravi in človeku prijazna naravna gradnja, opremljanje domov z izdelki iz naravnega lesa, kamna in tekstila. Na sejmu se predstavljajo gobarji, medičarji, sadjarji, zeliščarji, kmetje ter številni strokovnjaki s področja zdravstva – uradne in komplementarne medicine – s predavanji in nasveti. Prireditev pa vas osvešča tudi glede nacionalnih naravnih danosti z razstavo avtohtonih živalskih pasem in 70 drevesnih vrst, ki uspevajo v Sloveniji, s predstavitvijo številnih blagovnih znamk, ki spodbujajo nakup zdravju prijaznih (lokalnih) izdelkov, ter vabi s privlačnimi sejemskimi popusti. Častni pokrovitelji prireditve so Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Ministrstvo za okolje in prostor ter Ministrstvo za zdravje RS.

Sejem je odprt od četrtka do nedelje, od 9.00 do 19.00 ure, le v nedeljo se zapre ob 17.00 uri. Alternativna vstopnina je odsluženi mobilnik. Vsak obiskovalec ob vstopu na sejem prejme sejemski katalog, revijo Oddih.

Novice

12.09.2022

Uspešno izpeljan 52. sejem Narava-zdravje

Za nami sta 52. sejem Narava-zdravje in 15. Otroški bazar.
Preberi več >>
25.05.2022

Nosilci dopolnilne dejavnosti na kmetiji imajo tudi letos možnost ugodnejše prijave preko KGZS

Tudi letos nosilcem dopolnilne dejavnosti na kmetiji Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Gospodarskim razstaviščem ...
Preberi več >>
10.05.2022

52. sejem Narava-zdravje bo potekal že v septembru!

Letošnji sejem Narava-zdravje bo potekal že septembra in sicer od petka, 9. do nedelje, 11. septembra na Gospodarskem razstavišču ...
Preberi več >>
Arhiv novic »