Narava zdravje

Številne novosti na sejmu za zdrav življenjski slog

Sejem, ki ponuja vsebine za zdrav življenjski slog v sklopih PREHRANA-ZDRAVJE-WELNESS in NARAVNA KOZMETIKA-GIBANJE-ZELENO SOBIVANJE, informira, izobražuje in osvešča. KlikniteTUKAJ in si oglejte številne novosti iz letošnjega programa. Spoznavali bomo, kako pripravljati rastlinsko polnovredno hrano, kako peči kruh in pecivo z drožmi, kako pripraviti ozimnico, tudi s fermentiranjem, kakšen vpliv ima prehrana na naše zdravje in zakaj je tako pomembno, kako se prehranjujemo. Izobraževali vas bomo o tem, kako vzgojiti in uporabljati zelišča. Prepričali se boste lahko, kako okusno in zdravo je brezalkoholno pivo.

Poskrbeli smo za različne načine vadbe, tudi za tekače, ki se pripravljate na Maraton po Ljubljani. Kako zdravi ste, lahko preverite na številnih meritvah, ki jih izvajajo Študentje medicine Slovenije idr. Na sejmu bodo izvajali tudi prikaze oživljanja in nudenja prve pomoči. Zakaj se cepiti – o tem se bomo spraševali, predvsem pa odgovarjali na okrogli mizi z uglednimi strokovnjaki. Kako pomembni so medosebni odnosi, kako je tudi tukaj posegla nova epidemija, kaj vse je posledično povzročila izolacija pri otrocih in mladostnikih in kako si povrniti oz. obdržati mentalno zdravje, pa kliknite TUKAJ in si rezervirajte čas za vaše teme in obisk sejma. Spremljajte program, ki se dnevno dopolnjuje.

Prepričajte se, na njem bomo pozornost posvetili tudi kužkom in njihovi vzgoji ter drugim domačim živalim in, seveda, okolju in podnebnim spremembam. Zdravo z naravo torej! Kdaj le, če ne zdaj!