Narava zdravje

Predavanje: Nihče si ne IZBERE izgorelosti!

Osebna in poklicna pot se prepletata, a vsaka od nas zahteva pozornost. Fokusiranost na doseganje ciljev prepogosto postane glavna prioriteta našega delovanja. Ob tem pozabimo nase, na svoje vire energije.

Ko ne zmoremo več, smo iz enačbe življenja odvzeli sebe kot človeka s potrebami in omejitvami in smo prestopili lastne meje. V primeru, da dlje časa naše omejitve prestopamo in ne poskrbimo za revitalizacijo, odmor, se izčrpamo, izgorimo.

Nihče, prav nihče si ne IZBERE, da izgori!

Ob prepoznavanju znakov izčrpanosti in prehajanju v izgorevanje lahko pravočasno pravilno in podporno reagiramo. Pomembno je planirati ravnovesje, da vzdržujemo agilnost in seveda dosegamo zastavljene življenjske cilje. Kakovostno življenje in usklajevanje vseh ciljev je dosegljiva izbira. Izgorelosti si nihče ne izbere.

VSEBINA PREDAVANJA:
• Zakaj sploh izgorevamo?
• Kako ukrepati, do kdaj vztrajati?
• Kako se ponovno postaviti na noge?
• Kako naj vsak dan skrbim za lastno energijo?

Predavateljica:
Darja Hvala je ustanoviteljica blagovne znamke BURNOUT BYE BEY, ki izvaja programe preprečevanja in okrevanja po izgorelosti. Ravno zaradi lastne izgorelske izkušnje je raziskovala, kako okrevati in se ponovno vrniti v aktivno delovanje. Specializirala se je za izgorelost (ki je le simptom), na padanje stigme, dvig razumevanja in osveščenosti, celostno okrevanje in na pomen povratka v aktivno delovanje po okrevanju. Kot strokovnjakinja za razvoj zaposlenih svoje 20 letne izkušnje iz korporativnega okolja vodi v rešitve tako za posameznike kot za podjetja. Darja je pri 50+ postala sveža podjetnica in je specializantka iz geštalt izkustvene terapije in psihoterapije.

https://darjahvala.si
darja@burnoutbyebye.com
www.linkedin.com/in/darjahvalahttps://
www.facebook.com/burnoutbyeby

Predavateljica: Darja Hvala

Organizator: Burnout Bye Bye v sklopu RRA LUR