Narava zdravje

Od srede do sobote, od 20. do 23. oktobra, po dveh letih zaprtja zaradi epidemije covid-19 na Gospodarskem razstavišču optimistično odpiramo vrata sejemski dejavnosti. Zdravo z naravo! vabimo na 51. sejem Narava-zdravje, sejem za zdrav življenjski slog.

Kot pravi vodja sejma Mateja Briški, so pod sloganom Zdravo z naravo! z razstavljavci in strokovnim zaledjem pripravili zanimivo razstavo izdelkov in storitev za zdravo življenje, ki jo dopolnjuje bogat spremljevalni program s prek 120 različnih dogodkov. Prireditev so zasnovali tako, da obiskovalci lahko ogled sejemske razstave in nakup izdelkov združijo še z obiskom zanimivega, aktualnega, poučnega dogodka.  V središču pozornosti so duševno zdravje, sobivanje z naravo, ki vključuje odgovorno skrb za živali ter trajnostne pristope do pridelave hrane, gospodarjenja z naravnimi viri ipd. Na sejmu se predstavljajo slovenske kmetije idr. s ponudbo zdrave, sveže, lokalno pridelane hrane. Med njimi so tudi zeliščne družinske kmetije z izdelki iz zdravilnih rastlin. Obiskovalci pa lahko izbirajo tudi med različnimi rekreativnimi programi za ohranjanje vitalnosti ter se udeležijo brezplačnih preventivnih meritev. Preizkusili bodo lahko električna vozila brez hrupa in emisij ter Toyotini vozili, ki temeljita na hibridni pogonski tehnologiji. Več o programu po dnevih TUKAJ.

Za obisk sejma upoštevajte PCT pogoje za covid-19 (prebolel, cepljen, testiran). V kolikor ne izpolnjujete PC pogoja, lahko po nakupu vstopnice opravite brezplačno testiranje s HAG testom v Preddverju Marmorne dvorane. Pri blagajni pa prejmete še brezplačen izvod kataloga – revije Zdravo z Naravo, ki je izšla kot priloga časnika Svet24 in revije Zarja / Jana medijske hišeMedia24 in v kateri najdete zanimive vsebine za zdravo življenje.