SI
Show menu

Napoved 4. dan sejma

14. 10. 2012
Kolo sreče, nagradne igre, sejemski popusti, masaže in ličenje z naravno kozmetiko na sejmu Narava zdravje!

Izjemno število obiskovalcev in pozitivna energija druženja na osrednjem dogodku zdravja v središču Ljubljane, opisuje 2. del sejemskega dogajanja Narava-zdravje. 

Sejemski popusti zdravih in certificiranih izdelkov hrane in naravne kozmetike, navdušujejo predvsem obiskovalke, ki številne domače dobrote kupijo na stojnicah živilske industrije ETA, KELE & KELE, Kmetijska zadruga Šaleška dolina, Medex, Ekolife idr.
Za lepotno svetovanje in mineralni make-up pa se številne obiskovalke ustavijo na razstavnih prostorih Anaya kozmetike, Argana, Avon, Essentiq idr.

Malo sreče potrebujete za prijeten oddih turistične ponudbe skupine Sava hoteli, kjer vam kolo sreče prinaša brezplačno kopanje v termah ali pa praktično darilo.


Dobrodelna tržnica z znanimi Slovenci

Na sejmu Narava-zdravje boste srečali tudi znane Slovence, ki v okviru Dobrodelne tržnice – 1 jabolko = 1 €, zbirajo donacije za Oddelek za preventivo in otroško zobozdravstvo na Stomatološki kliniki v Ljubljani. Organizator dogodka je revija Lea in partner podjetje Aquafresh. Jabolko vam bodo ponudili Saša Lendero, Lina Kuduzoivć, Werner in Miša Margan.


Zadnji dan 43. sejma Narava-zdravje!

Tudi zadnji dan sejma se bodo odvijale že aktualne pisane delavnice za otroke in lutkovna predstava o zdravem življenju, svetovanje Skupine slovenskih naravnih zdravilišč, Kuhinja dobrega počutja v organizaciji Sensa in Feelgood, predavanje in svetovanje Osnove zdravega načina prehranjevanja (Kalček) …