Novice - 2017 - Sejem Narava - zdravje
SI
Show menu

Novice - 2017

8. 10. 2017

Za vsakega nekaj!

Na razstavnih prostorih zagotovo najdete kaj zase po ugodnih sejemskih cenah, naletite na izdelek ali ponudbo, ki ste ju zaman iskali na spletu ali v trgovini. Izdelek naravne kozmetike, različna olja, prehranska dopolnila, razne alternativne veščine in znanja … V bogati ponudbi je vedno mogoče vprašati za nasvet strokovnjaka, degustirati, preizkusiti, pomeriti, se prepričati, primerjati idr. Obiščite razstavne prostore raznih društev, kot so Društvo za zdravje srca in ožilja, Zavod Diabetes, Spominčica ter drugih, in izkoristite meritve, ki jih izvajajo. Med razstavljavci so tudi specializirani ponudniki storitev, ki vam svetujejo glede vida, sluha in celostne oskrbe zob.
Preberi več
6. 10. 2017

Zdravje se začne pri kmetu

Letos se na sejmu prvič predstavlja Zveza slovenske podeželske mladine (ZSPM), ki na razstavnem prostoru Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano otroke in odrasle osvešča o pomenu lokalno pridelane hrane. V četrtek, 12. 10., ob 15. uri organizirajo okroglo mizo z naslovom Lokalno pridelana hrana je najboljša. Na njej med drugim sodelujeta kmetijski minister mag. Dejan Židan in varuh odnosov v verigi preskrbe s hrano dr. Jože Podgoršek.
Preberi več
5. 10. 2017

48. sejem Narava-zdravje prihodnji teden

Čez teden dni, od četrtka do nedelje (12.-15. 10.) bo Gospodarsko razstavišče zasedel že 48. Sejem Narava-zdravje, Nature-Health Fair. Prireditev v sklopih Prehrana, Zdravje, Gibanje, Zeleno sobivanje ter Wellness in kozmetika promovira zdrav življenjski slog.
Preberi več
3. 10. 2017

Ste že izbrali predavanje zase?

Razvejano in pestro ponudbo z raznimi predstavitvami, meritvami in degustacijami, ki je tudi prodajen, spremlja bogat in dinamičen obsejemski program. V štirih dneh se bo zvrstilo prek 100 dogodkov, od delavnic, okroglih miz in predavanj, z vsebinami, prek katerih boste dobili nove smernice za zdrav življenjski slog in zeleno sobivanje.
Preberi več
2. 10. 2017

Pokrovčki za Vesele Nogice

Zbirajmo plastične pokrovčke za Društvo Vesele Nogice in pomagajmo izboljšati kakovost življenja otrok s posebnimi potrebami. Za Najo, Anito, Tejo, Živo, Andraža ... Zamaške zbiramo v paviljonu Jurček ob vhodu na sejmišče.
Preberi več
29. 9. 2017

Skupaj za moč srca

Danes je svetovni dan srca. »Skupaj za moč srca« je ključno sporočilo ob letošnjem svetovnem dnevu srca: poskrbimo za zdrav način življenja, preverjajmo pokazatelje lastnega zdravstvenega stanja, pravočasno ukrepajmo ob pojavu znakov, ki lahko vodijo v bolezen.
Preberi več
27. 9. 2017

S ponovno uporabo brezplačno na sejem Narava-zdravje 2017

Ali imate doma pohištvo, belo tehniko, male gospodinjske aparate, igrače, oblačila, posodo in druge še uporabne reči, ki jih ne potrebujete več, ne veste pa, kam z njimi? Pripeljite jih na Povšetovo ulico 4 v Ljubljani, kjer delujeta trgovina in delavnica/popravljalnica, združeni v Center ponovne uporabe (CPU).
Preberi več
13. 9. 2017

Manj reči = manj pospravljanja z Ekologi brez meja

Na posebnem razstavnem prostoru se letos predstavljajo Ekologi brez meja z enim od svojih projektov – Zelenci. Zelenci so zaživeli z vrečkami za sadje in zelenjavo, ki nadomeščajo tanke plastične vrečke, kot nam jih brezplačno in v neomejenih količinah ponujajo tako na oddelkih v supermarketih in na tržnicah.
Preberi več
12. 9. 2017

Sejem Narava-zdravje že oktobra

Še mesec dni nas loči od že 48. sejma Narava-zdravje. Sejem za zdrav življenjski slog od 12. do 15. oktobra ponuja izdelke in storitve s področij zdrave prehrane, zdravja, gibanja, naravne kozmetike in wellnesa ter zelenega sobivanja – od predstavitev poklicev v kmetijstvu do vsestranske uporabe konoplje.
Preberi več

Novice

12.09.2022

Uspešno izpeljan 52. sejem Narava-zdravje

Za nami sta 52. sejem Narava-zdravje in 15. Otroški bazar.
Preberi več >>
25.05.2022

Nosilci dopolnilne dejavnosti na kmetiji imajo tudi letos možnost ugodnejše prijave preko KGZS

Tudi letos nosilcem dopolnilne dejavnosti na kmetiji Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Gospodarskim razstaviščem ...
Preberi več >>
10.05.2022

52. sejem Narava-zdravje bo potekal že v septembru!

Letošnji sejem Narava-zdravje bo potekal že septembra in sicer od petka, 9. do nedelje, 11. septembra na Gospodarskem razstavišču ...
Preberi več >>
Arhiv novic »