GR - partner Ekokonference - Sejem Narava - zdravje
SI
Show menu

GR - partner Ekokonference

19. 4. 2012

19. in 20. aprila potekata na Gospodarskem razstavišču dve odmevni prireditvi na temo ekologije, katerih partner jeGospodarsko razstaviščeDruštvo Planet Zemlja organizira Ekokonferenco in podelitev priznanj za projekt Zemljo so nam posodili otroci. Cilj Ekokonference je pokazati na vse večjo soodvisnost ekologije in ekonomije. Na konferenci bodo obravnali področja energetike, vpliv IPPC direktive na gospodarstvo ter promet in zmanjšanje obremenjevanja okolja. Drugi dan konference je namenjen mladim in njihovim okoljskim projektom oziroma projektu Zemljo so nam posodili otroci, katerega pokrovitelj je dr. Danilo Türk, predsednik Republike Slovenije. On in še drugi častni gostje bodo mladim nagrajencem podelili priznanja. Vzporedno poteka tudi Eko bazar, na katerem se predstavljajo slovenske nevladne organizacije in druge ustanove s svojimi okoljskimi projekti in izdelki.

 

Gospodarsko razstavišče sodeluje še pri enem projektu društva Planet Zemlja. To je “Planetu Zemlja prijazna občina”. Rezultate tretjega vseslovenskega natečaja zanj bomo razkrili na slavnostni prireditvi v okviru sejma Narava-zdravje (11. 10.–14. 10. 2012), ko bodo zmagovalcem  podeljeni častni nazivi Planetu Zemlja prijazni občini 2012.

Novice

14.04.2023

53. Sejem Narava-zdravje bo potekal v oktobru

Sejem Narava-zdravje bo potekal od 19. do 21. oktobra 2023.
Preberi več >>
12.09.2022

Uspešno izpeljan 52. sejem Narava-zdravje

Za nami sta 52. sejem Narava-zdravje in 15. Otroški bazar.
Preberi več >>
25.05.2022

Nosilci dopolnilne dejavnosti na kmetiji imajo tudi letos možnost ugodnejše prijave preko KGZS

Tudi letos nosilcem dopolnilne dejavnosti na kmetiji Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Gospodarskim razstaviščem ...
Preberi več >>
Arhiv novic »