Kako do nas

GR - Prireditveni center Ljubljana je v samem središču mesta. V bližini sta železniška in avtobusna postaja. Le 23 kilometrov od Ljubljane pa je oddaljeno mednarodno letališče Jožeta Pučnika Ljubljana na Brniku.


Avtocesta Železnica Letališče


Dostop do GR:

  • z letalom

Z mednarodnega letališča se po avtocesti pripeljete do središča Ljubljane, tako kot je označeno na zemljevidu. Orientirajte se po glavni železniški in avtobusni postaji v neposredni bližini GR.

  • z vlakom ali avtobusom

Glavna železniška in avtobusna postaja sta v neposredni bližini. Od GR ste oddaljeni približno pet minut hoje. Spustite se pod železniški nadvoz na Dunajski cesti in na desni strani kmalu opazite stavbe GR. Lahko pa izberete pot z železniške postaje skozi podvoz, ki vodi na izhod Vilharjeva cesta. Prireditveni center je na vaši levi.

  • z avtom

Potem ko se pripeljete do središča Ljubljane, sledite oznaki sejem. Prireditveni center GR leži v kvadratu Dunajska, Linhartova, Železna in Vilharjeva cesta.

Kje lahko parkiram?
 
www.narava-zdravje.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Prosimo, označite ali dovoljujete uporabo te tehnologije.
Ne strinjam se