SI
Show menu

Novice

15. 10. 2018

Odkrivamo življenje pod kožo

Še nekaj dni nas loči od še ene svetovne razstave, ki jo bo Gospodarsko razstavišče pripeljalo v Ljubljano. V soboto, 20. oktobra, odpiramo svetovno razstavo pravih človeških teles Body Worlds Vital ...
Preberi več
23. 5. 2018

Še ena svetovna razstava prihaja na GR

Ste se kdaj vprašali, kaj bi videli, če bi skočili iz svoje kože? Potem je zato potreben le še en skok. Za ostalo bo poskrbelo Gospodarsko razstavišče (GR), ki je nizu zanimivih svetovnih interaktivnih razstavah za vse generacije dodalo še eno ...
Preberi več
6. 3. 2018

Načrtujte obisk sejma že danes

Vaš čas je dragocen, zato vas vabimo, da se za obisk sejma Dom pripravite. Izognite se gneči na blagajnah sejma in že danes kupite vstopnice v predprodaji prek Moje karte. Imate vprašanja za strokovnjake na brezplačnem svetovanju? Oglejte si spremljevalni program sejma po dnevih in načrtujte obisk sejma tudi tako.
Preberi več
19. 2. 2018

Sredi marca 57. Sejem Dom

Gradite? Razmišljate o izolaciji fasade? Nova kritina? Okna, vrata? Je račun za ogrevanje previsok? Imate težave z vlago? Bi nove stopnice? Kaj pa okolica hiše? Pridite po ključne rešitve na sejem Dom od 13. do 18. marca!
Preberi več
16. 10. 2017

48. sejem Narava-zdravje

Včeraj ob 17. uri se je zaključil že 48. sejem Narava-zdravje za zdrav življenjski slog. Na njem je od četrtka do nedelje predstavljalo ponudbo s področij Prehrana, zdravje, Gibanje, Zeleno sobivanje, Wellness in naravna kozmetika skoraj 300 razstavljavcev iz 16 držav. Prireditev je spremljal 1. Sejem Konoplja in zdravje.
Preberi več
14. 10. 2017

Mladi kmetje na sejmu

Zveza podeželske mladine Slovenije se na sejmu predstavlja vse dni s pestrim programom za vse generacije. Mlade družine so vabljene še zlasti v nedeljo, ki je namenjena družinskim kmetijam. Otroci se bodo lahko preizkusili v molži krave, se fotografirali na traktorju idr., ob 11. uri pa je na programu kviz o kmetijstvu.
Preberi več
14. 10. 2017

Sejem še danes in jutri

48. sejem Narava-zdravje vabi s ponudbo izdelkov in storitev skoraj 300 razstavljavcev iz 16 držav s področij Prehrana, zdravje, Gibanje, Zeleno sobivanje, Wellness in naravna kozmetika. Spremlja ga 1. sejem Konoplja in zdravje. Izberite kaj zase, udeležite se številnih meritev, degustiraj, demonstracij, izkoristite sejemske popuste.
Preberi več
13. 10. 2017

1. Sejem Konoplja in zdravje

Danes popoldne ne zamudite pravega maratona predstavitev na odru sejma v Stekleni dvorani: Slovenski konopljarji v praksi - Seme konoplje, odličen vir hranil - Ponovno uvajanje navadne konoplje na slovenske njive - Gradnja s konopljo - Zakaj je treba spremeniti odnos do konoplje idr.
Preberi več
12. 10. 2017

Krožno gospodarstvo v Sloveniji

Na razstavnem prostoru Gradbenega inštituta ZRMK v Stekleni dvorani potekajo danes od 11. do 12. ure predstavitve trajnostne oskrbe z dobrinami in izkušenj uspešne implementacije. Koncept krožnega gospodarstva omogoča izkoriščenje lokalnih potencialov za trajnostni razvoj in s tem posledično tudi boljšo kakovost življenja vseh prebivalcev.
Preberi več
11. 10. 2017

Gozd tudi na sejmu

Med 9. in 13. oktobrom obeležujemo evropski teden gozdov 2017, ki na pobudo Organizacije Združenih narodov za prehrano in kmetijstvo (FAO) poteka vsako drugo leto. V okviru evropskega tedna gozdov bo Zavod za gozdove Slovenije pripravil več dogodkov, predavanj in predstavitev na sejmu Narava-zdravje. Osrednji dogodek bo v petek, 13. oktobra 2017, ob 11. uri v dvorani Povodni mož, ko bodo podeljena priznanja najbolj skrbnim lastnikom gozda v letu 2017.
Preberi več